Презентація компанії Kapro від ТОВ “Мастер-Групп”

5 грудня 2017 року в Києві відбулася презентація ізраїльського виробника вимірювальної техніки Kapro. Захід пройшов у Київській торгово-промисловій палаті, та був організований ТОВ "Мастер-Групп". Наша компанія провела презентацію для потенційних партнерів, які могли ознайомитися з продукцією ізраїльського бренду, з його патентами та сертифікатами, а також товарами, які стануть майбутнім будівельної галузі та виробництва. На презентації партнери могли поспілкуватися з представниками компанії та отримати відповіді на будь-які питання.

Kapro Industries Ltd – один з найбільших виробників інструменту для DIY-ринків, а також професійних будівельних і виробничих компаній. Основна сфера компанії – лазерні рівні і пристрої для маркування.

О КОМПАНІЇ

ТОВ “Майстер-груп” здійснює поставки ручного інструменту для дистриб’юторів з 2006 року. Ми реалізуємо товари як для українських, так і для зарубіжних компаній. Співпрацюємо з середніми і великими торговими мережами та інтернет-магазинами, що спеціалізуються на реалізації інструменту, обладнання та товарів для спорту. ТОВ “Майстер-груп” співпрацює тільки з офіційними постачальниками товарів. Тому ми гарантуємо високу якість продукції, що поставляється. Практикуємо індивідуальний підхід щодо кожного клієнта, завдяки чому ми можемо запропонувати кращі умови для співпраці. ТОВ “Майстер-груп” працює із суворим дотриманням термінів поставок та оперативно реагує на будь-які скарги клієнтів. Наші фахівці у найкоротший термін вирішать будь-яку проблему, яка виникла у наших партнерів.

Контактна інформація

Україна, Київ,
вул. Деревообробна, 5